Fairy Oak. La història perduda


ELISABETTA GNONE

Edició en català

AMB MOTIU DEL 15È ANIVERSARI DE LA SÈRIE, UNA NOVA HISTÒRIA ENS RETORNA A FAIRY OAK

Les arrels dels pobles són com les arrels dels arbres: consoliden el terreny per a les generacions futures. I cada història perduda o oblidada pot contenir moltes veritats.

Ha passat el temps i a Fairy Oak han canviat moltes coses. És fàcil caure en la nostàlgia quan es miren velles fotografies prenent el te i recordant vells amics i grans aventures.

Però quan els records arriben a l’any de la balena, els cors tornen a bategar de pressa i les cares tornen a somriure. Quin any, aquell! Tot va començar amb una classe d’història, va continuar amb una llegenda i es va complicar quan tots els alumnes de l’honorable escola Horace McCrips van haver de fer l’arbre genealògic de la seva família. La Vainilla i la Pervinca, amb els seus amics de sempre, segueixen el rastre d’una història perduda i dels antics protagonistes. I mentre la seva mirada ens retorna a la meravellosa vall de Pratverd, es refermen velles amistats, en neixen d’altres, sorgeixen nous amors i es revelen somnis que es fan realitat.

«El món de Fairy Oak captiva de seguida als seus lectors. És com si els seus arbres i personatges fossin de carn i ossos i creuessin les pàgines.» Il Corriere della Sera

SKU 9788418538865 Categorías , ,

Autor/a

Traductor/a

Xavier Solsona

Colección

Encuadernación

Tapa dura

Ilustrador/a

Alessia Martusciello, Alessandro Barbucci, Corinne Giampaglia, Roberta Tedeschi, Claudio Prati y Barbara Baldi

Fecha de publicación

18/10/2021

ISBN

9788418538865

Páginas

400

Opciones de compra

Precio no disponible

Precio no disponible

ELISABETTA GNONE

Elisabetta Gnone nació en Génova y vive en las colinas de Monferrato, en el Piamonte italiano.Tras haber participado en la creación y dirección de algunas de las revistas más populares de Disney (Bambi, Winnie the Pooh, Minnie o Chip y Chop) y haber ideado la serie de cómics W.I.T.C.H., se ha dedicado a la escritura de forma exclusiva. Así surgió la saga FAIRY OAK, que ha conquistado a cientos de miles de lectores en España y en todo el mundo. Durante estos últimos años, Elisabetta ha trabajado en su nueva novela,
Olga de papel, una historia sobre la importancia de contar historias. Para lectores de todas las edades.

© 2021 Duomo ediciones. Todos los derechos reservados. Aviso legal, privacidad y cookies.

Privacy Preference Center